Vanaf 1 januari 2024 neemt PSV Local Business Partner Van Stratum Techniek B.V. de activiteiten van Kerkers Elektro uit Asten over. Door deze overname groeit Van Stratum Elektrotechniek naar 40 vaste medewerkers waaronder 6 BBL-leerlingen. Daarnaast mogen zij ook een aantal bedrijven als nieuwe klant verwelkomen.

Zowel Kerkers Elektro als Van Stratum Elektrotechniek zijn regionaal opererend en staan voor kwalitatief hoogwaardig werk, continue aandacht voor veiligheid, het bedienen van tevreden klanten en het verlenen van uitstekende service! Het lange termijn denken en de echte aandacht voor collega’s, klanten, partners en leveranciers staan hoog in het vaandel.

Van Stratum Techniek is gevestigd in Geldrop en bestaat 100 jaar. Het is een regionaal familiebedrijf waarbij kwaliteit, veiligheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Ze ontzorgen hun klanten op het gebied van gebouwgebonden elektrotechnische installaties en staan bekend om de langdurige relaties die ze aangaan met klanten, collega’s en leveranciers.

Zowel Kerkers als Van Stratum zijn verheugd met deze overname. Hierdoor is de continuïteit van Kerkers gewaarborgd, blijft de werkgelegenheid behouden en ligt een duurzame toekomst in het verschiet. Directeur Jac van Stratum: “Deze overname geeft nieuwe energie en biedt perspectief voor ons bedrijf. Kerkers Elektro is kleiner, maar sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie. Ik heb veel waardering voor de manier waarop deze overname tot stand is gekomen. We gaan er alles aan doen om de goede naam van Kerkers te behouden en de nieuwe klanten goed te bedienen.”

De bedrijfsactiviteiten van Kerkers Elektro blijven voorlopig gecentraliseerd in Asten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jac van Stratum, directeur, 06-5336 4022, [email protected]

Sandra Hermans, directie assistent/Communicatie/HR, 06-1313 9037, [email protected]